82,00 lei
pret/kg
Stoc epuizat
Blatul crocant cu nuci este acoperit cu două mousse-uri cu ciocolată albă: unul cu
zmeură și unul cu șampanie. Cele două mousse-uri sunt separate prin foi de ciocolată
fără făină.
Ingrediente: Ciocolată belgiană albă, cremă de champagne, ouă, pralin crocant, praf
de copt, miez de nucă, glazură.
Alergeni: gluten, ou, lapte, nuci
150 lei/kg
Eclerul rămâne unul dintre deserturile clasice, de care ne leagă amintiri frumoase. Îmbrăcată în fondant, gogoșica pufoasă ascunde în interior crema de vanilie cu frișcă naturală.
Ingrediente: faina, crema vanilie, fondant, frisca,oua, ulei, sare, ciocolata belgiană
Alergeni: gluten, ou, lapte
100 g
Vedeta acestui tort este mousse-ul alb cu zmeură, pufos ca zăpada proaspăt așternută. Zmeura, dulce-acrișoară, este răcoritoare, iar foaia subțire cu nucă și pralinul crocant oferă consistență și adaugă un plus de savoare.
110 lei/kg
Este realizat din ganache de ciocolată cu lapte, cremă de vanilie cu merengues italian, două rulade (de ciocolată și vanilie) și vișine.
Ingrediente: Frișcă naturala, ciocolata belgiana, vișine, lapte praf, oua, zahar, faina, glazura.
Alergeni: lapte, ou, gluten